Karpatka

Tradycyjne ciasto parzone przełożone puszystym budyniem z dodatkiem alkoholu.
CENA 5,00 zł / ST
Bez Orzechow
Składniki
Składniki: krem budyniowy (61,39%) [ {woda}, budyń {cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku pełne, olej palmowy, syrop glukozowy, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; emulgatory: E472a,lecytyna; białka MLEKA, SERWATKA w proszku, aromat, sól, ekstrakt z marchwi}, ŚMIETANKA, spirytus], ciasto parzone (37,07%) [MLEKO, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, mąka PSZENNA, MASŁO, margaryna {oleje roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory: E471 lecytyna; regulator kwasowości: E330; barwnik: E160a}, cukier, sól], cukier gronowy [glukoza krystaliczna, skrobia PSZENNA, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: E170; tłuszcz palmowy utwardzony, aromat]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 892kJ|
Energia; 214kcal|
Tłuszcz; 13g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 7,6g|
Węglowodany; 21g|
w tym cukry; 12g|
Białko; 3,8g|
Sól; 0,25g
Składniki: krem budyniowy (61,39%) [ {woda}, budyń {cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku pełne, olej palmowy, syrop glukozowy, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; emulgatory: E472a,lecytyna; białka MLEKA, SERWATKA w proszku, aromat, sól, ekstrakt z marchwi}, ŚMIETANKA, spirytus], ciasto parzone (37,07%) [MLEKO, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, mąka PSZENNA, MASŁO, margaryna {oleje roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory: E471 lecytyna; regulator kwasowości: E330; barwnik: E160a}, cukier, sól], cukier gronowy [glukoza krystaliczna, skrobia PSZENNA, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: E170; tłuszcz palmowy utwardzony, aromat]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 892kJ|
Energia; 214kcal|
Tłuszcz; 13g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 7,6g|
Węglowodany; 21g|
w tym cukry; 12g|
Białko; 3,8g|
Sól; 0,25g
Wartości odżywcze
Składniki: krem budyniowy (61,39%) [ {woda}, budyń {cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku pełne, olej palmowy, syrop glukozowy, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; emulgatory: E472a,lecytyna; białka MLEKA, SERWATKA w proszku, aromat, sól, ekstrakt z marchwi}, ŚMIETANKA, spirytus], ciasto parzone (37,07%) [MLEKO, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, mąka PSZENNA, MASŁO, margaryna {oleje roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory: E471 lecytyna; regulator kwasowości: E330; barwnik: E160a}, cukier, sól], cukier gronowy [glukoza krystaliczna, skrobia PSZENNA, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: E170; tłuszcz palmowy utwardzony, aromat]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 892kJ|
Energia; 214kcal|
Tłuszcz; 13g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 7,6g|
Węglowodany; 21g|
w tym cukry; 12g|
Białko; 3,8g|
Sól; 0,25g
Składniki: krem budyniowy (61,39%) [ {woda}, budyń {cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO w proszku pełne, olej palmowy, syrop glukozowy, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; emulgatory: E472a,lecytyna; białka MLEKA, SERWATKA w proszku, aromat, sól, ekstrakt z marchwi}, ŚMIETANKA, spirytus], ciasto parzone (37,07%) [MLEKO, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, mąka PSZENNA, MASŁO, margaryna {oleje roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory: E471 lecytyna; regulator kwasowości: E330; barwnik: E160a}, cukier, sól], cukier gronowy [glukoza krystaliczna, skrobia PSZENNA, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: E170; tłuszcz palmowy utwardzony, aromat]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 892kJ|
Energia; 214kcal|
Tłuszcz; 13g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 7,6g|
Węglowodany; 21g|
w tym cukry; 12g|
Białko; 3,8g|
Sól; 0,25g