Rogal z białym makiem

Rogal z ciasta półfrancuskiego wyrobionego wyłącznie na maśle, wypełniony masą z białego maku z migdałami i orzeszkami arachidowymi, udekorowany lukrem i płatkami migdałowymi. waga: około 200g
CENA 9,00 zł / ST
Wegetarianski
Składniki
Składniki: ciasto półfrancuskie [mąka PSZENNA, woda, MASŁO, cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, drożdże, sól, aromat], nadzienie z białego maku [mak biały (31,13%), masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, cukier, percepan {cukier, pestki moreli (26,00%), woda, syrop cukru inwertowanego, białko JAJA w proszku, alkohol, skrobia modyfikowana}, ORZECHY ARACHIDOWE w kostce (5,78%), płatki MIGDAŁÓW (5,78%), woda], lukier [cukier, syrop glukozowy, woda, glukoza krystaliczna], płatki MIGDAŁÓW (3,09%), syrop glukozowy, regulator kwasowości: E330; woda, aromat. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1501kJ|
Energia; 359kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 6,4g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 22g|
Białko; 8,5g|
Sól; 0,45g
Składniki: ciasto półfrancuskie [mąka PSZENNA, woda, MASŁO, cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, drożdże, sól, aromat], nadzienie z białego maku [mak biały (31,13%), masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, cukier, percepan {cukier, pestki moreli (26,00%), woda, syrop cukru inwertowanego, białko JAJA w proszku, alkohol, skrobia modyfikowana}, ORZECHY ARACHIDOWE w kostce (5,78%), płatki MIGDAŁÓW (5,78%), woda], lukier [cukier, syrop glukozowy, woda, glukoza krystaliczna], płatki MIGDAŁÓW (3,09%), syrop glukozowy, regulator kwasowości: E330; woda, aromat. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1501kJ|
Energia; 359kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 6,4g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 22g|
Białko; 8,5g|
Sól; 0,45g
Wartości odżywcze
Składniki: ciasto półfrancuskie [mąka PSZENNA, woda, MASŁO, cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, drożdże, sól, aromat], nadzienie z białego maku [mak biały (31,13%), masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, cukier, percepan {cukier, pestki moreli (26,00%), woda, syrop cukru inwertowanego, białko JAJA w proszku, alkohol, skrobia modyfikowana}, ORZECHY ARACHIDOWE w kostce (5,78%), płatki MIGDAŁÓW (5,78%), woda], lukier [cukier, syrop glukozowy, woda, glukoza krystaliczna], płatki MIGDAŁÓW (3,09%), syrop glukozowy, regulator kwasowości: E330; woda, aromat. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1501kJ|
Energia; 359kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 6,4g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 22g|
Białko; 8,5g|
Sól; 0,45g
Składniki: ciasto półfrancuskie [mąka PSZENNA, woda, MASŁO, cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, drożdże, sól, aromat], nadzienie z białego maku [mak biały (31,13%), masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, cukier, percepan {cukier, pestki moreli (26,00%), woda, syrop cukru inwertowanego, białko JAJA w proszku, alkohol, skrobia modyfikowana}, ORZECHY ARACHIDOWE w kostce (5,78%), płatki MIGDAŁÓW (5,78%), woda], lukier [cukier, syrop glukozowy, woda, glukoza krystaliczna], płatki MIGDAŁÓW (3,09%), syrop glukozowy, regulator kwasowości: E330; woda, aromat. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1501kJ|
Energia; 359kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 6,4g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 22g|
Białko; 8,5g|
Sól; 0,45g