Pizza Tartufata

Tartufata to idealna pizza dla fanów grzybowych smaków. Przepyszne cienkie ciasto z aromatycznym sosem grzybowym z truflą, borowiki oraz włoski, dojrzewający boczek – Pancetta. Dopełnienie smaków stanowi dodatek włoskich serów Ricotta oraz ciągnącej się Mozzarelli. Ø 30-33cm
CENA 42,00 zł / ST
Bez Orzechow
Składniki
Składniki: ciasto [mąka PSZENNA, woda, oliwa z oliwek, sól, drożdże {drożdże, emulgatory: E491}], pancetta (11,62%) [boczek wieprzowy, sól, glukoza, przyprawy, aromaty, przeciwutleniacz: E301; substancja konserwująca: E252,E250], borowiki mrożone (11,38%), ser Ricotta [pasteryzowane MLEKO krowie, pasteryzowana ŚMIETANA, sól], mąka semolina z PSZENICY durum, ser Mozarella [MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji (zawiera MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna], sos pieczarkowy z truflą (1,63%) [grzyby uprawne (Agaricus bisporus) 68%, olej słonecznikowy, trufle letnie (Tuber aestivum vitt.) 3%, sól, pietruszka suszona, błonnik roślinny, suszony czosnek, aromaty, regulator kwasowości: E330], natka pietruszki. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 980kJ|
Energia; 233kcal|
Tłuszcz; 9,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 4,4g|
Węglowodany; 27g|
w tym cukry; 1,4g|
Białko; 10g|
Sól; 1,27g
Składniki: ciasto [mąka PSZENNA, woda, oliwa z oliwek, sól, drożdże {drożdże, emulgatory: E491}], pancetta (11,62%) [boczek wieprzowy, sól, glukoza, przyprawy, aromaty, przeciwutleniacz: E301; substancja konserwująca: E252,E250], borowiki mrożone (11,38%), ser Ricotta [pasteryzowane MLEKO krowie, pasteryzowana ŚMIETANA, sól], mąka semolina z PSZENICY durum, ser Mozarella [MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji (zawiera MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna], sos pieczarkowy z truflą (1,63%) [grzyby uprawne (Agaricus bisporus) 68%, olej słonecznikowy, trufle letnie (Tuber aestivum vitt.) 3%, sól, pietruszka suszona, błonnik roślinny, suszony czosnek, aromaty, regulator kwasowości: E330], natka pietruszki. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 980kJ|
Energia; 233kcal|
Tłuszcz; 9,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 4,4g|
Węglowodany; 27g|
w tym cukry; 1,4g|
Białko; 10g|
Sól; 1,27g
Wartości odżywcze
Składniki: ciasto [mąka PSZENNA, woda, oliwa z oliwek, sól, drożdże {drożdże, emulgatory: E491}], pancetta (11,62%) [boczek wieprzowy, sól, glukoza, przyprawy, aromaty, przeciwutleniacz: E301; substancja konserwująca: E252,E250], borowiki mrożone (11,38%), ser Ricotta [pasteryzowane MLEKO krowie, pasteryzowana ŚMIETANA, sól], mąka semolina z PSZENICY durum, ser Mozarella [MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji (zawiera MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna], sos pieczarkowy z truflą (1,63%) [grzyby uprawne (Agaricus bisporus) 68%, olej słonecznikowy, trufle letnie (Tuber aestivum vitt.) 3%, sól, pietruszka suszona, błonnik roślinny, suszony czosnek, aromaty, regulator kwasowości: E330], natka pietruszki. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 980kJ|
Energia; 233kcal|
Tłuszcz; 9,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 4,4g|
Węglowodany; 27g|
w tym cukry; 1,4g|
Białko; 10g|
Sól; 1,27g
Składniki: ciasto [mąka PSZENNA, woda, oliwa z oliwek, sól, drożdże {drożdże, emulgatory: E491}], pancetta (11,62%) [boczek wieprzowy, sól, glukoza, przyprawy, aromaty, przeciwutleniacz: E301; substancja konserwująca: E252,E250], borowiki mrożone (11,38%), ser Ricotta [pasteryzowane MLEKO krowie, pasteryzowana ŚMIETANA, sól], mąka semolina z PSZENICY durum, ser Mozarella [MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji (zawiera MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna], sos pieczarkowy z truflą (1,63%) [grzyby uprawne (Agaricus bisporus) 68%, olej słonecznikowy, trufle letnie (Tuber aestivum vitt.) 3%, sól, pietruszka suszona, błonnik roślinny, suszony czosnek, aromaty, regulator kwasowości: E330], natka pietruszki. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 980kJ|
Energia; 233kcal|
Tłuszcz; 9,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 4,4g|
Węglowodany; 27g|
w tym cukry; 1,4g|
Białko; 10g|
Sól; 1,27g