Chleb pszenno-żytni Marathon 500g

Chleb Marathon to pieczywo na naturalnym zakwasie, wyprodukowane tradycyjną metodą polegającą na wielogodzinnej fermentacji mąki żytniej. Dodatek pestek dyni i kawałków suszonych jabłek znacznie podnosi jego walory smakowe. Chleb Marathon to pieczywo stworzone z myślą o osobach aktywnych. Zawiera węglowodany, które są głównym i najszybciej działającym źródłem energii oraz białko, które jest niezbędne do budowy mięśni. To szczególnie dobry wybór dla osób aktywnych fizycznie, o dużym zapotrzebowaniu energetycznym i zwiększonej potrzebie regeneracji po wysiłku.
CENA 6,00 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow Weganski
Składniki
Składniki: zakwas ŻYTNI [mąka ŻYTNIA (62,51%), woda], pestki dyni (15,91%), woda, mąka PSZENNA (12,10%), jabłka liofilizowane [suszone jabłka (48,00%) (DWUTLENEK SIARKI), cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: E330; aromat], mąka ŻYTNIA (4,07%), środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1068kJ|
Energia; 252kcal|
Tłuszcz; 3,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,8g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,6g|
Sól; 0,76g
Składniki: zakwas ŻYTNI [mąka ŻYTNIA (62,51%), woda], pestki dyni (15,91%), woda, mąka PSZENNA (12,10%), jabłka liofilizowane [suszone jabłka (48,00%) (DWUTLENEK SIARKI), cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: E330; aromat], mąka ŻYTNIA (4,07%), środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1068kJ|
Energia; 252kcal|
Tłuszcz; 3,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,8g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,6g|
Sól; 0,76g
Wartości odżywcze
Składniki: zakwas ŻYTNI [mąka ŻYTNIA (62,51%), woda], pestki dyni (15,91%), woda, mąka PSZENNA (12,10%), jabłka liofilizowane [suszone jabłka (48,00%) (DWUTLENEK SIARKI), cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: E330; aromat], mąka ŻYTNIA (4,07%), środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1068kJ|
Energia; 252kcal|
Tłuszcz; 3,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,8g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,6g|
Sól; 0,76g
Składniki: zakwas ŻYTNI [mąka ŻYTNIA (62,51%), woda], pestki dyni (15,91%), woda, mąka PSZENNA (12,10%), jabłka liofilizowane [suszone jabłka (48,00%) (DWUTLENEK SIARKI), cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: E330; aromat], mąka ŻYTNIA (4,07%), środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1068kJ|
Energia; 252kcal|
Tłuszcz; 3,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,8g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,6g|
Sól; 0,76g