Chleb razowy wieloziarnisty 500g

Chleb na naturalnym zakwasie powstałym w wyniku wielofazowej fermentacji mąki żytniej i żytniej razowej. Zarówno w jego miękiszu, jak i w dekoracji znajdziemy mnóstwo ziaren, które wzbogacają smak pieczywa oraz jego wartości odżywcze.
CENA 8,00 zł / ST
Weganski Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow
Składniki
Składniki: zakwas ŻYTNI (51,79%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA (16,66%), mieszanka ziaren (11,15%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, siemię lniane, pestki dyni], dekoracja z ziaren (9,26%) [siemię lniane, ziarna słonecznika, pestki dyni], woda, sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1019kJ|
Energia; 242kcal|
Tłuszcz; 6,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,14g
Składniki: zakwas ŻYTNI (51,79%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA (16,66%), mieszanka ziaren (11,15%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, siemię lniane, pestki dyni], dekoracja z ziaren (9,26%) [siemię lniane, ziarna słonecznika, pestki dyni], woda, sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1019kJ|
Energia; 242kcal|
Tłuszcz; 6,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,14g
Wartości odżywcze
Składniki: zakwas ŻYTNI (51,79%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA (16,66%), mieszanka ziaren (11,15%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, siemię lniane, pestki dyni], dekoracja z ziaren (9,26%) [siemię lniane, ziarna słonecznika, pestki dyni], woda, sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1019kJ|
Energia; 242kcal|
Tłuszcz; 6,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,14g
Składniki: zakwas ŻYTNI (51,79%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA (16,66%), mieszanka ziaren (11,15%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, siemię lniane, pestki dyni], dekoracja z ziaren (9,26%) [siemię lniane, ziarna słonecznika, pestki dyni], woda, sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1019kJ|
Energia; 242kcal|
Tłuszcz; 6,4g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 39g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,14g