Chleb razowy wieloziarnisty 500g

Chleb na naturalnym zakwasie powstałym w wyniku wielofazowej fermentacji mąki żytniej i żytniej razowej. Zarówno w jego miękiszu jak i w dekoracji znajdziemy mnóstwo ziaren, które wzbogacają smak pieczywa oraz jego wartości odżywcze.
CENA 4,00 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow Weganski
Składniki
Składniki: zakwas ŻYTNI (52,02%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), {woda}, woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA, mieszanka ziaren (11,20%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, ziarno lnu, pestki dyni], woda, dekoracja z ziaren (8,86%) [ziarno lnu, ziarna słonecznika, pestki dyni], sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1612kJ|
Energia; 381kcal|
Tłuszcz; 6,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 75g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,15g
Składniki: zakwas ŻYTNI (52,02%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), {woda}, woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA, mieszanka ziaren (11,20%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, ziarno lnu, pestki dyni], woda, dekoracja z ziaren (8,86%) [ziarno lnu, ziarna słonecznika, pestki dyni], sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1612kJ|
Energia; 381kcal|
Tłuszcz; 6,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 75g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,15g
Wartości odżywcze
Składniki: zakwas ŻYTNI (52,02%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), {woda}, woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA, mieszanka ziaren (11,20%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, ziarno lnu, pestki dyni], woda, dekoracja z ziaren (8,86%) [ziarno lnu, ziarna słonecznika, pestki dyni], sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1612kJ|
Energia; 381kcal|
Tłuszcz; 6,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 75g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,15g
Składniki: zakwas ŻYTNI (52,02%) [mąka ŻYTNIA razowa (42,23%), {woda}, woda, mąka ŻYTNIA], mąka PSZENNA, mieszanka ziaren (11,20%) [woda, ziarna słonecznika, ziarna ŻYTA z zakwasem {ziarna ŻYTA (82,00%), ekstrakt zakwasu (woda, regulator kwasowości: E270,E260)}, ziarno lnu, pestki dyni], woda, dekoracja z ziaren (8,86%) [ziarno lnu, ziarna słonecznika, pestki dyni], sól, drożdże, środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1612kJ|
Energia; 381kcal|
Tłuszcz; 6,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,7g|
Węglowodany; 75g|
w tym cukry; 0,9g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,15g