Chleb pszenno-żytni kanapkowy 460g

Chlebek pszenny na naturalnym zakwasie produkowanym tradycyjną metodą polegającą na wielogodzinnej fermentacji mąki żytniej. Zastosowanie w naszej piekarni nowoczesnych fermentatorów pozwala na wytwarzanie wysokiej jakości naturalnego zakwasu, o prawidłowych i powtarzalnych parametrach, dzięki czemu wyprodukowane przy jego użyciu pieczywo ma wyjątkowy smak i długo pozostaje świeże.
CENA 4,00 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow Weganski
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, polepszacz [emulgatory: E472e; mąka PSZENNA, substancja przeciwzbrylająca: E170; mąka SOJOWA, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 923kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g
Składniki: mąka PSZENNA, naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, polepszacz [emulgatory: E472e; mąka PSZENNA, substancja przeciwzbrylająca: E170; mąka SOJOWA, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 923kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA, naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, polepszacz [emulgatory: E472e; mąka PSZENNA, substancja przeciwzbrylająca: E170; mąka SOJOWA, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 923kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g
Składniki: mąka PSZENNA, naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, polepszacz [emulgatory: E472e; mąka PSZENNA, substancja przeciwzbrylająca: E170; mąka SOJOWA, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 923kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g