Chleb pszenno-żytni kanapkowy 460g

Chlebek pszenny na naturalnym zakwasie produkowanym tradycyjną metodą polegającą na wielogodzinnej fermentacji mąki żytniej. Zastosowanie w naszej piekarni nowoczesnych fermentatorów pozwala na wytwarzanie wysokiej jakości naturalnego zakwasu, o prawidłowych i powtarzalnych parametrach, dzięki czemu wyprodukowane przy jego użyciu pieczywo ma wyjątkowy smak i długo pozostaje świeże.
CENA 3,60 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow Weganski
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (49,80%), naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 921kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,8g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,2g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g
Składniki: mąka PSZENNA (49,80%), naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 921kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,8g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,2g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (49,80%), naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 921kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,8g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,2g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g
Składniki: mąka PSZENNA (49,80%), naturalny zakwas żytni (25,67%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], woda, drożdże, sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 921kJ|
Energia; 217kcal|
Tłuszcz; 0,8g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,2g|
Węglowodany; 46g|
w tym cukry; 1,5g|
Białko; 6,2g|
Sól; 1,48g