Chleb pszenno-żytni spychany 480g

Chleb mieszany pszenno-żytni na naturalnym zakwasie żytnim, produkowanym tradycyjną metodą polegającą na wielogodzinnej fermentacji mąki żytniej. Zastosowanie w naszej piekarni nowoczesnych fermentatorów pozwala na wytwarzanie wysokiej jakości naturalnego zakwasu, o prawidłowych i powtarzalnych parametrach, dzięki czemu wyprodukowane przy jego użyciu pieczywo ma wyjątkowy smak i długo pozostaje świeże. Delikatny chlebek o powszechnie lubianym smaku. Idealny do kanapek.
CENA 3,50 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow Weganski
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (45,05%), woda, naturalny zakwas żytni (11,55%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], mąka ŻYTNIA (8,08%), mak niebieski, drożdże, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], GLUTEN pszenny. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 925kJ|
Energia; 218kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,0g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,15g
Składniki: mąka PSZENNA (45,05%), woda, naturalny zakwas żytni (11,55%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], mąka ŻYTNIA (8,08%), mak niebieski, drożdże, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], GLUTEN pszenny. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 925kJ|
Energia; 218kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,0g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,15g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (45,05%), woda, naturalny zakwas żytni (11,55%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], mąka ŻYTNIA (8,08%), mak niebieski, drożdże, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], GLUTEN pszenny. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 925kJ|
Energia; 218kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,0g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,15g
Składniki: mąka PSZENNA (45,05%), woda, naturalny zakwas żytni (11,55%) [woda, mąka ŻYTNIA (50,00%)], mąka ŻYTNIA (8,08%), mak niebieski, drożdże, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], sól, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], GLUTEN pszenny. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 925kJ|
Energia; 218kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,0g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,15g