Bułka tarta 220g

Nasza bułka tarta powstaje w wyniku zmielenia specjalnie do tego celu wypieczonego i wysuszonego w piecu pieczywa pszennego. Idealnie nadaje się jako podstawowy składnik panierki. Natomiast przyrumieniona na maśle i podana z kalafiorem lub fasolką szparagową jest niezastąpionym dodatkiem do obiadu.
CENA 3,50 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow Weganski
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, woda, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], sól, drożdże, olej roślinny rzepakowy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 982kJ|
Energia; 231kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 0,5g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,47g
Składniki: mąka PSZENNA, woda, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], sól, drożdże, olej roślinny rzepakowy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 982kJ|
Energia; 231kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 0,5g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,47g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA, woda, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], sól, drożdże, olej roślinny rzepakowy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 982kJ|
Energia; 231kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 0,5g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,47g
Składniki: mąka PSZENNA, woda, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], sól, drożdże, olej roślinny rzepakowy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 982kJ|
Energia; 231kcal|
Tłuszcz; 1,6g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 48g|
w tym cukry; 0,5g|
Białko; 6,4g|
Sól; 1,47g