Wypiek bułka pszenna z dynią 75g

Bułka pszenna z dodatkiem ziaren dyni, które dzięki temu, że zostały wcześniej zaparzone i uprażone, nie tylko wzbogacają ją w dodatkowe walory smakowe ale również sprawiają, że na dłużej pozostaje świeża.
CENA 2,00 zł / ST
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (46,51%), woda, pestki dyni (14,06%), przecier z dyni (9,28%) [przecier dyniowy, regulator kwasowości: E330], MAŚLANKA [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], olej roślinny rzepakowy, drożdże, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], cukier, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1083kJ|
Energia; 256kcal|
Tłuszcz; 5,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,9g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,4g|
Białko; 8,2g|
Sól; 0,85g
Składniki: mąka PSZENNA (46,51%), woda, pestki dyni (14,06%), przecier z dyni (9,28%) [przecier dyniowy, regulator kwasowości: E330], MAŚLANKA [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], olej roślinny rzepakowy, drożdże, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], cukier, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1083kJ|
Energia; 256kcal|
Tłuszcz; 5,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,9g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,4g|
Białko; 8,2g|
Sól; 0,85g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (46,51%), woda, pestki dyni (14,06%), przecier z dyni (9,28%) [przecier dyniowy, regulator kwasowości: E330], MAŚLANKA [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], olej roślinny rzepakowy, drożdże, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], cukier, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1083kJ|
Energia; 256kcal|
Tłuszcz; 5,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,9g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,4g|
Białko; 8,2g|
Sól; 0,85g
Składniki: mąka PSZENNA (46,51%), woda, pestki dyni (14,06%), przecier z dyni (9,28%) [przecier dyniowy, regulator kwasowości: E330], MAŚLANKA [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], olej roślinny rzepakowy, drożdże, środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], cukier, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1083kJ|
Energia; 256kcal|
Tłuszcz; 5,3g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,9g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,4g|
Białko; 8,2g|
Sól; 0,85g