Wypiek bajgiel pszenny z serem 85g

Tradycyjny bajgiel pszenny, którego smak został wzbogacony przez dodatek żółtego sera oraz ziaren słonecznika. Doskonały do kanapek oraz jako osobna przekąska. Dzięki nowoczesnej technologii opóźnionej fermentacji, w naszych sklepach czekają na Państwa zawsze świeże i ciepłe bułeczki.
CENA 2,50 zł / ST
Bez Orzechow
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (40,61%), SER Gouda (23,53%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: E509], woda, ziarna słonecznika, mieszanka wypiekowa [cukier, fermentowana mąka PSZENNA, sól, słód JĘCZMIENNY, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; dezaktywowane drożdże piekarnicze, środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], smalec wieprzowy, drożdże, cukier. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1204kJ|
Energia; 287kcal|
Tłuszcz; 12g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 5,6g|
Węglowodany; 34g|
w tym cukry; 3,3g|
Białko; 11g|
Sól; 0,43g
Składniki: mąka PSZENNA (40,61%), SER Gouda (23,53%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: E509], woda, ziarna słonecznika, mieszanka wypiekowa [cukier, fermentowana mąka PSZENNA, sól, słód JĘCZMIENNY, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; dezaktywowane drożdże piekarnicze, środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], smalec wieprzowy, drożdże, cukier. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1204kJ|
Energia; 287kcal|
Tłuszcz; 12g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 5,6g|
Węglowodany; 34g|
w tym cukry; 3,3g|
Białko; 11g|
Sól; 0,43g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (40,61%), SER Gouda (23,53%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: E509], woda, ziarna słonecznika, mieszanka wypiekowa [cukier, fermentowana mąka PSZENNA, sól, słód JĘCZMIENNY, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; dezaktywowane drożdże piekarnicze, środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], smalec wieprzowy, drożdże, cukier. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1204kJ|
Energia; 287kcal|
Tłuszcz; 12g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 5,6g|
Węglowodany; 34g|
w tym cukry; 3,3g|
Białko; 11g|
Sól; 0,43g
Składniki: mąka PSZENNA (40,61%), SER Gouda (23,53%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: E509], woda, ziarna słonecznika, mieszanka wypiekowa [cukier, fermentowana mąka PSZENNA, sól, słód JĘCZMIENNY, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; dezaktywowane drożdże piekarnicze, środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)], smalec wieprzowy, drożdże, cukier. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1204kJ|
Energia; 287kcal|
Tłuszcz; 12g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 5,6g|
Węglowodany; 34g|
w tym cukry; 3,3g|
Białko; 11g|
Sól; 0,43g