Chleb pszenny z lnem 450g

Pieczywo pszenne wzbogacone dodatkiem ziaren lnu. Siemię lniane zaliczane jest do tzw. superfoods, czyli żywności o właściwościach prozdrowotnych. Zaleca się spożywać 1-2 łyżki tych ziarenek dziennie, by dostrzec ich pozytywny wpływ na zdrowie.
CENA 6,00 zł / ST
Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (54,77%), woda, ziarno lnu (5,57%), drożdże, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 960kJ|
Energia; 227kcal|
Tłuszcz; 3,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 1,8g|
Białko; 7,0g|
Sól; 1,20g
Składniki: mąka PSZENNA (54,77%), woda, ziarno lnu (5,57%), drożdże, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 960kJ|
Energia; 227kcal|
Tłuszcz; 3,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 1,8g|
Białko; 7,0g|
Sól; 1,20g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (54,77%), woda, ziarno lnu (5,57%), drożdże, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 960kJ|
Energia; 227kcal|
Tłuszcz; 3,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 1,8g|
Białko; 7,0g|
Sól; 1,20g
Składniki: mąka PSZENNA (54,77%), woda, ziarno lnu (5,57%), drożdże, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO [słód JĘCZMIENNY, JĘCZMIEŃ, woda], środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, emulgatory: E472e; substancja przeciwzbrylająca: E170; środek do przetwarzania mąki: E300; enzymy (PSZENICA)]. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 960kJ|
Energia; 227kcal|
Tłuszcz; 3,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,4g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 1,8g|
Białko; 7,0g|
Sól; 1,20g