Chleb pszenny owsiany na maślance 450g

Pszenny chleb na naturalnym zakwasie, produkowanym tradycyjną metodą wielogodzinnej fermentacji mąki żytniej. Dodatek zaparzanych płatków owsianych oraz maślanki wzbogaca pieczywo o dodatkowe walory smakowe.
CENA 7,00 zł / ST
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (50,26%), woda, MAŚLANKA (15,00%) [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], naturalny zakwas żytni [mąka ŻYTNIA, woda], płatki OWSIANE (4,50%), drożdże, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 824kJ|
Energia; 194kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 40g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,3g|
Sól; 1,17g
Składniki: mąka PSZENNA (50,26%), woda, MAŚLANKA (15,00%) [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], naturalny zakwas żytni [mąka ŻYTNIA, woda], płatki OWSIANE (4,50%), drożdże, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 824kJ|
Energia; 194kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 40g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,3g|
Sól; 1,17g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (50,26%), woda, MAŚLANKA (15,00%) [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], naturalny zakwas żytni [mąka ŻYTNIA, woda], płatki OWSIANE (4,50%), drożdże, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 824kJ|
Energia; 194kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 40g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,3g|
Sól; 1,17g
Składniki: mąka PSZENNA (50,26%), woda, MAŚLANKA (15,00%) [MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii], naturalny zakwas żytni [mąka ŻYTNIA, woda], płatki OWSIANE (4,50%), drożdże, sól. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 824kJ|
Energia; 194kcal|
Tłuszcz; 0,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,3g|
Węglowodany; 40g|
w tym cukry; 2,1g|
Białko; 6,3g|
Sól; 1,17g