Babka cytrynowa

Puszyste i wilgotne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z subtelną, cytrynową nutą pochodzącą od świeżo startej skórki cytrynowej. Waga około 550 g
CENA 20,00 zł / ST
Wegetarianski Bez Orzechow
Składniki
Składniki: masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], mieszanka wypiekowa [mąka PSZENNA, skrobia PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: E450,E500; skrobia ryżowa, emulgatory: E475,E471; błonnik PSZENNY, aromat, substancja konserwująca: E202; substancja zagęszczająca: E415], cukier, olej roślinny rzepakowy, skórka z cytryny (3,22%), cukier puder dekoracyjny [dekstroza, cukier, tłuszcze roślinne utwardzone (palmowy, kokosowy), skrobia kukurydziana, substancje smakowe], woda. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1693kJ|
Energia; 405kcal|
Tłuszcz; 24g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,3g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 26g|
Białko; 4,9g|
Sól; 0,50g
Składniki: masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], mieszanka wypiekowa [mąka PSZENNA, skrobia PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: E450,E500; skrobia ryżowa, emulgatory: E475,E471; błonnik PSZENNY, aromat, substancja konserwująca: E202; substancja zagęszczająca: E415], cukier, olej roślinny rzepakowy, skórka z cytryny (3,22%), cukier puder dekoracyjny [dekstroza, cukier, tłuszcze roślinne utwardzone (palmowy, kokosowy), skrobia kukurydziana, substancje smakowe], woda. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1693kJ|
Energia; 405kcal|
Tłuszcz; 24g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,3g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 26g|
Białko; 4,9g|
Sól; 0,50g
Wartości odżywcze
Składniki: masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], mieszanka wypiekowa [mąka PSZENNA, skrobia PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: E450,E500; skrobia ryżowa, emulgatory: E475,E471; błonnik PSZENNY, aromat, substancja konserwująca: E202; substancja zagęszczająca: E415], cukier, olej roślinny rzepakowy, skórka z cytryny (3,22%), cukier puder dekoracyjny [dekstroza, cukier, tłuszcze roślinne utwardzone (palmowy, kokosowy), skrobia kukurydziana, substancje smakowe], woda. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1693kJ|
Energia; 405kcal|
Tłuszcz; 24g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,3g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 26g|
Białko; 4,9g|
Sól; 0,50g
Składniki: masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], mieszanka wypiekowa [mąka PSZENNA, skrobia PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: E450,E500; skrobia ryżowa, emulgatory: E475,E471; błonnik PSZENNY, aromat, substancja konserwująca: E202; substancja zagęszczająca: E415], cukier, olej roślinny rzepakowy, skórka z cytryny (3,22%), cukier puder dekoracyjny [dekstroza, cukier, tłuszcze roślinne utwardzone (palmowy, kokosowy), skrobia kukurydziana, substancje smakowe], woda. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1693kJ|
Energia; 405kcal|
Tłuszcz; 24g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,3g|
Węglowodany; 43g|
w tym cukry; 26g|
Białko; 4,9g|
Sól; 0,50g