Chleb pszenny jesienny na maśle 450g

Kwintesencja jesieni w kromce chleba czyli prażone jabłuszko, dynia oraz cynamon to nasza propozycja na jesienny chleb. Wyprodukowany na naturalnym zakwasie pszennym, wzbogacony o dodatek masła.
CENA 10,00 zł / ST
Wegetarianski Bez Orzechow
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA (45,69%), woda, pestki dyni (7,00%), jabłka prażone (6,81%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], zakwas PSZENNY [woda, mąka PSZENNA (37,50%), mąka semolina z PSZENICY durum], dekoracja [pestki dyni (67,00%), mąka ŻYTNIA], MASŁO (1,95%), środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], drożdże, sól, mąka PSZENNA (0,59%), cynamon (0,20%). =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1013kJ|
Energia; 239kcal|
Tłuszcz; 4,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,7g|
Białko; 7,1g|
Sól; 0,86g
Składniki: mąka PSZENNA (45,69%), woda, pestki dyni (7,00%), jabłka prażone (6,81%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], zakwas PSZENNY [woda, mąka PSZENNA (37,50%), mąka semolina z PSZENICY durum], dekoracja [pestki dyni (67,00%), mąka ŻYTNIA], MASŁO (1,95%), środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], drożdże, sól, mąka PSZENNA (0,59%), cynamon (0,20%). =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1013kJ|
Energia; 239kcal|
Tłuszcz; 4,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,7g|
Białko; 7,1g|
Sól; 0,86g
Wartości odżywcze
Składniki: mąka PSZENNA (45,69%), woda, pestki dyni (7,00%), jabłka prażone (6,81%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], zakwas PSZENNY [woda, mąka PSZENNA (37,50%), mąka semolina z PSZENICY durum], dekoracja [pestki dyni (67,00%), mąka ŻYTNIA], MASŁO (1,95%), środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], drożdże, sól, mąka PSZENNA (0,59%), cynamon (0,20%). =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1013kJ|
Energia; 239kcal|
Tłuszcz; 4,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,7g|
Białko; 7,1g|
Sól; 0,86g
Składniki: mąka PSZENNA (45,69%), woda, pestki dyni (7,00%), jabłka prażone (6,81%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], zakwas PSZENNY [woda, mąka PSZENNA (37,50%), mąka semolina z PSZENICY durum], dekoracja [pestki dyni (67,00%), mąka ŻYTNIA], MASŁO (1,95%), środki do przetwarzania mąki [mąka PSZENNA, podmłoda PSZENNA w proszku, cukier, glukoza krystaliczna, mąka słodowa JĘCZMIENNA, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy], drożdże, sól, mąka PSZENNA (0,59%), cynamon (0,20%). =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1013kJ|
Energia; 239kcal|
Tłuszcz; 4,0g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 1,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 3,7g|
Białko; 7,1g|
Sól; 0,86g