Kanapka croissant z serkiem Camembert i żurawiną

Rogalik z ciasta francuskiego wyprodukowanego na maśle, połączony z serkiem Camembert i aromatycznymi owocami żurawiny. Doskonała kompozycja smaków, która usatysfakcjonuje podniebienia szerokiego grona smakoszy, również wśród wegetarian.
CENA 8,00 zł / ST
Wegetarianski
Składniki
Składniki: croissant mrożony [mąka PSZENNA, MASŁO 24%, woda, cukier, drożdże, sól, GLUTEN PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy; pieczywo z ciasta głęboko mrożonego, pieczywo wyprodukowane dla Cukiernia Staropolska, wypieczono w Cukiernia Staropolska], SER camembert (29,95%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, Pleśń gatunku Penicillium i Geotrichum candidum], dżem żurawinowy (15,72%) [żurawina (45,00%), cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja żelująca: pektyna; koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja konserwująca: E202,E327; aromat], sałata lodowa. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1275kJ|
Energia; 306kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 13g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 8,6g|
Białko; 8,5g|
Sól; 1,00g
Składniki: croissant mrożony [mąka PSZENNA, MASŁO 24%, woda, cukier, drożdże, sól, GLUTEN PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy; pieczywo z ciasta głęboko mrożonego, pieczywo wyprodukowane dla Cukiernia Staropolska, wypieczono w Cukiernia Staropolska], SER camembert (29,95%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, Pleśń gatunku Penicillium i Geotrichum candidum], dżem żurawinowy (15,72%) [żurawina (45,00%), cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja żelująca: pektyna; koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja konserwująca: E202,E327; aromat], sałata lodowa. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1275kJ|
Energia; 306kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 13g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 8,6g|
Białko; 8,5g|
Sól; 1,00g
Wartości odżywcze
Składniki: croissant mrożony [mąka PSZENNA, MASŁO 24%, woda, cukier, drożdże, sól, GLUTEN PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy; pieczywo z ciasta głęboko mrożonego, pieczywo wyprodukowane dla Cukiernia Staropolska, wypieczono w Cukiernia Staropolska], SER camembert (29,95%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, Pleśń gatunku Penicillium i Geotrichum candidum], dżem żurawinowy (15,72%) [żurawina (45,00%), cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja żelująca: pektyna; koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja konserwująca: E202,E327; aromat], sałata lodowa. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1275kJ|
Energia; 306kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 13g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 8,6g|
Białko; 8,5g|
Sól; 1,00g
Składniki: croissant mrożony [mąka PSZENNA, MASŁO 24%, woda, cukier, drożdże, sól, GLUTEN PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: E300,enzymy; pieczywo z ciasta głęboko mrożonego, pieczywo wyprodukowane dla Cukiernia Staropolska, wypieczono w Cukiernia Staropolska], SER camembert (29,95%) [MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, Pleśń gatunku Penicillium i Geotrichum candidum], dżem żurawinowy (15,72%) [żurawina (45,00%), cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja żelująca: pektyna; koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja konserwująca: E202,E327; aromat], sałata lodowa. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1275kJ|
Energia; 306kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 13g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 8,6g|
Białko; 8,5g|
Sól; 1,00g