ciasteczka
Strona potrzebuje Cookies do prawidłowego działania.
Dowiedz się więcej
Zamówienia na następny dzień przyjmowane są do godziny 18
OK
Tort biała czekolada
Ciasto czekoladowe przełożone delikatnym musem na bazie bitej śmietanki i ganache z białej czekolady.
Ø 230 mm; waga około 1,7 kg
CENA
80,00 zł / ST
Składniki
Składniki: ganache z białej czekolady (53,33%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], toffi [syrop glukozowy, MLEKO słodzone skondensowane odtłuszczone, cukier, woda, masło kakaowe, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: agar; aromat, emulgatory: E471,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar, pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar, pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Składniki: ganache z białej czekolady (53,33%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], toffi [syrop glukozowy, MLEKO słodzone skondensowane odtłuszczone, cukier, woda, masło kakaowe, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: agar; aromat, emulgatory: E471,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar, pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar, pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Wartości odżywcze
Składniki: ganache z białej czekolady (53,33%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], toffi [syrop glukozowy, MLEKO słodzone skondensowane odtłuszczone, cukier, woda, masło kakaowe, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: agar; aromat, emulgatory: E471,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar, pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar, pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Składniki: ganache z białej czekolady (53,33%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], toffi [syrop glukozowy, MLEKO słodzone skondensowane odtłuszczone, cukier, woda, masło kakaowe, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: agar; aromat, emulgatory: E471,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar, pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar, pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1256kJ|
Energia; 302kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 23g|
w tym cukry; 17g|
Białko; 2,7g|
Sól; 0,23g

Ciasto czekoladowe przełożone delikatnym musem na bazie bitej śmietanki i ganache z białej czekolady.
Ø 230 mm; waga około 1,7 kg