Tort biała czekolada

Ciasto czekoladowe przełożone delikatnym musem na bazie bitej śmietanki i ganache z białej czekolady. Ø 230 mm
CENA 70,00 zł / ST
Bez Orzechow
Składniki
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (OLEJE ROŚLINNE:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar,pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], ŚMIETANKA, kajmak [cukier, MLEKO pełne pasteryzowane, MLEKO w proszku pełne, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny palmowy częściowo utwardzony, regulator kwasowości: E500, E330; substancja konserwująca: E202; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar,pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1334kJ|
Energia; 321kcal|
Tłuszcz; 23g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 10g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 19g|
Białko; 3,1g|
Sól; 0,24g
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (OLEJE ROŚLINNE:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar,pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], ŚMIETANKA, kajmak [cukier, MLEKO pełne pasteryzowane, MLEKO w proszku pełne, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny palmowy częściowo utwardzony, regulator kwasowości: E500, E330; substancja konserwująca: E202; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar,pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1334kJ|
Energia; 321kcal|
Tłuszcz; 23g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 10g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 19g|
Białko; 3,1g|
Sól; 0,24g
Wartości odżywcze
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (OLEJE ROŚLINNE:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar,pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], ŚMIETANKA, kajmak [cukier, MLEKO pełne pasteryzowane, MLEKO w proszku pełne, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny palmowy częściowo utwardzony, regulator kwasowości: E500, E330; substancja konserwująca: E202; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar,pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1334kJ|
Energia; 321kcal|
Tłuszcz; 23g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 10g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 19g|
Białko; 3,1g|
Sól; 0,24g
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (OLEJE ROŚLINNE:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450], glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, cukier, substancja żelująca: agar,pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200; aromat], ŚMIETANKA, kajmak [cukier, MLEKO pełne pasteryzowane, MLEKO w proszku pełne, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny palmowy częściowo utwardzony, regulator kwasowości: E500, E330; substancja konserwująca: E202; aromat], cukier, glazura cukiernicza [syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja żelująca: agar,pektyna; czekolada (cukier, miazga kakaowa, glukoza krystaliczna, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny), regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202,E200], tłuszcz kakaowy, posypka dekoracyjna [cukier, częściowo uwodornione tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, kokosowy), kakao chude 10-12%, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat], MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (MLEKO), SERWATKA w proszku, emulgatory: lecytyna [SOJA]; miazga kakaowa, aromat naturalny, przyprawy. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1334kJ|
Energia; 321kcal|
Tłuszcz; 23g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 10g|
Węglowodany; 25g|
w tym cukry; 19g|
Białko; 3,1g|
Sól; 0,24g