Składniki
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelujaca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [mąka PSZENNA, olej roślinny rzepakowy, cukier, woda, czekolada deserowa (9,00%) {cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy), emulgatory: lecytyna [SOJA],E476; aromat}, dżem porzeczkowy {czarne porzeczki, cukier, substancja żelujaca: pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202}, kakao, żółtko JAJA kurzego, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancje spulchniające: E500,E450], cukier, MASŁO, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory: E471,E475,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; aromat naturalny, barwnik: E160b], masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1182kJ|
Energia; 284kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 8,8g|
Węglowodany; 26g|
w tym cukry; 14g|
Białko; 2,2g|
Sól; 0,21g
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelujaca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [mąka PSZENNA, olej roślinny rzepakowy, cukier, woda, czekolada deserowa (9,00%) {cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy), emulgatory: lecytyna [SOJA],E476; aromat}, dżem porzeczkowy {czarne porzeczki, cukier, substancja żelujaca: pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202}, kakao, żółtko JAJA kurzego, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancje spulchniające: E500,E450], cukier, MASŁO, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory: E471,E475,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; aromat naturalny, barwnik: E160b], masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1182kJ|
Energia; 284kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 8,8g|
Węglowodany; 26g|
w tym cukry; 14g|
Białko; 2,2g|
Sól; 0,21g
Wartości odżywcze
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelujaca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [mąka PSZENNA, olej roślinny rzepakowy, cukier, woda, czekolada deserowa (9,00%) {cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy), emulgatory: lecytyna [SOJA],E476; aromat}, dżem porzeczkowy {czarne porzeczki, cukier, substancja żelujaca: pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202}, kakao, żółtko JAJA kurzego, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancje spulchniające: E500,E450], cukier, MASŁO, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory: E471,E475,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; aromat naturalny, barwnik: E160b], masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1182kJ|
Energia; 284kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 8,8g|
Węglowodany; 26g|
w tym cukry; 14g|
Białko; 2,2g|
Sól; 0,21g
Składniki: ganache z białej czekolady [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniajacy w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelujaca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [mąka PSZENNA, olej roślinny rzepakowy, cukier, woda, czekolada deserowa (9,00%) {cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy), emulgatory: lecytyna [SOJA],E476; aromat}, dżem porzeczkowy {czarne porzeczki, cukier, substancja żelujaca: pektyna; regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202}, kakao, żółtko JAJA kurzego, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancje spulchniające: E500,E450], cukier, MASŁO, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory: E471,E475,lecytyna; sól, regulator kwasowości: E330; aromat naturalny, barwnik: E160b], masa JAJOWA pasteryzowana [JAJA, regulator kwasowości: E330], powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1182kJ|
Energia; 284kcal|
Tłuszcz; 19g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 8,8g|
Węglowodany; 26g|
w tym cukry; 14g|
Białko; 2,2g|
Sól; 0,21g