Składniki
Składniki: ganache z białej czekolady (48,46%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450; skrobia], MASŁO, cukier, BIAŁKO pasteryzowane [BIAŁKO jaja kurzego, regulator kwasowości: E270; substancja zagęszczająca: E415; stabilizator: E520], ŻÓŁTKO pasteryzowane [ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330], woda, powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1151kJ|
Energia; 277kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 18g|
w tym cukry; 13g|
Białko; 2,4g|
Sól; 0,20g
Składniki: ganache z białej czekolady (48,46%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450; skrobia], MASŁO, cukier, BIAŁKO pasteryzowane [BIAŁKO jaja kurzego, regulator kwasowości: E270; substancja zagęszczająca: E415; stabilizator: E520], ŻÓŁTKO pasteryzowane [ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330], woda, powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1151kJ|
Energia; 277kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 18g|
w tym cukry; 13g|
Białko; 2,4g|
Sól; 0,20g
Wartości odżywcze
Składniki: ganache z białej czekolady (48,46%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450; skrobia], MASŁO, cukier, BIAŁKO pasteryzowane [BIAŁKO jaja kurzego, regulator kwasowości: E270; substancja zagęszczająca: E415; stabilizator: E520], ŻÓŁTKO pasteryzowane [ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330], woda, powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1151kJ|
Energia; 277kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 18g|
w tym cukry; 13g|
Białko; 2,4g|
Sól; 0,20g
Składniki: ganache z białej czekolady (48,46%) [ŚMIETANKA, biała czekolada (22,00%) {cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO w proszku pełne, emulgatory: lecytyna [SOJA]; aromat naturalny}, MLEKO, woda, ŻÓŁTKO pasteryzowane {ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330}, budyń {preparat wypieniający w proszku (oleje roślinne:, palmowy całkowicie utwardzony i nieutwardzony, olej kokosowy całkowicie utwardzony, emulgatory: E472,lecytyna; aromat, barwnik: E160a), cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana}, substancja żelująca: żelatyna wieprzowa; aromat], ciasto czekoladowe [olej roślinny rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier, masa JAJOWA pasteryzowana {JAJA, regulator kwasowości: E330}, MLEKO, czekolada (5,00%) {miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna [SOJA]}, kakao, substancje spulchniające: E500,E450; skrobia], MASŁO, cukier, BIAŁKO pasteryzowane [BIAŁKO jaja kurzego, regulator kwasowości: E270; substancja zagęszczająca: E415; stabilizator: E520], ŻÓŁTKO pasteryzowane [ŻÓŁTKO, regulator kwasowości: E330], woda, powyższy skład tortu nie zawiera dekoracji. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 1151kJ|
Energia; 277kcal|
Tłuszcz; 22g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 9,9g|
Węglowodany; 18g|
w tym cukry; 13g|
Białko; 2,4g|
Sól; 0,20g