Chleb pszenno-żytni Marathon 500g

Chleb Marathon to pieczywo na naturalnym zakwasie, wyprodukowane tradycyjną metodą polegającą na wielogodzinnej fermentacji mąki żytniej. Dodatek pestek dyni i jabłek znacznie podnosi jego walory smakowe. Chleb Marathon to pieczywo stworzone z myślą o osobach aktywnych. Zawiera węglowodany, które są głównym i najszybciej działającym źródłem energii oraz białko, które jest niezbędne do budowy mięśni. To szczególnie dobry wybór dla osób aktywnych fizycznie, o dużym zapotrzebowaniu energetycznym i zwiększonej potrzebie regeneracji po wysiłku.
CENA 9,00 zł / ST
Weganski Wegetarianski Bez Laktozy Bez Orzechow
Składniki
Składniki: woda, mąka ŻYTNIA, pestki dyni (11,65%), mąka PSZENNA, jabłka prażone (5,04%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól, mąka PSZENNA. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 948kJ|
Energia; 224kcal|
Tłuszcz; 2,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,8g|
Białko; 5,6g|
Sól; 0,81g
Składniki: woda, mąka ŻYTNIA, pestki dyni (11,65%), mąka PSZENNA, jabłka prażone (5,04%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól, mąka PSZENNA. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 948kJ|
Energia; 224kcal|
Tłuszcz; 2,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,8g|
Białko; 5,6g|
Sól; 0,81g
Wartości odżywcze
Składniki: woda, mąka ŻYTNIA, pestki dyni (11,65%), mąka PSZENNA, jabłka prażone (5,04%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól, mąka PSZENNA. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 948kJ|
Energia; 224kcal|
Tłuszcz; 2,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,8g|
Białko; 5,6g|
Sól; 0,81g
Składniki: woda, mąka ŻYTNIA, pestki dyni (11,65%), mąka PSZENNA, jabłka prażone (5,04%) [jabłka, cukier, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: E202], środek wypiekowy [preżelowana mąka PSZENNA, prażona mąka słodowa PSZENNA, ekstrakt słodowy (słód JĘCZMIENNY, woda)], sól, mąka PSZENNA. =====
Wartości odżywcze w 100g produktu|
Energia; 948kJ|
Energia; 224kcal|
Tłuszcz; 2,9g|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe; 0,6g|
Węglowodany; 44g|
w tym cukry; 2,8g|
Białko; 5,6g|
Sól; 0,81g